MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Imediat dupa nastere burtica arata ca un balon desumflat. Este un lucru absolut firesc si temporar. Corpul isi va reveni treptat, mai ales daca in timpul sarcinii pielea a fost ingrijita zilnic cu o crema adecvata care a ajutat la cresterea elasticitatii si la evitatea vergeturilor.

Cu toate acestea, nu toate femeile reusesc sa revina la forma initiala. Burtica dupa nastere ramane una dintre spaimele aspirantelor la statutul de mamica.

Iata 3 trucuri inedite care ajuta la evitarea acestei probleme:

1. Nu-ti schimba imaginea pe care o ai despre tine. Aceasta este proiectata in mintea ta si reprezinta modul in care tu te vezi. Cercetarile au demonstrat ca aceasta imagine este una reprezentativa pentru creier, care actioneaza in consecinta. Este important sa nu iti schimbi viziunea despre tine, sa nu te resemnezi ca esti grasa sau ca ai burta. Sa iti amintesti permanent cum aratai si cat iti placea sa ai abdomenul plat. Sa constientizezi ca asa esti tu de fapt, iar perioada de revenire dupa sarcina este una trecatoare. Cu fiecare zi care vine te apropii mai mult de felul in care arati tu de obicei - cu mai putine kilograme si fara burtica. S-a constatat ca in cazul femeilor care au acceptat cu usurinta kilogramele in plus revenirea la forma fizica initiala s-a produs cu mai mare dificultate sau nu s-a mai produs.

2. Poate ca nu ai timp de activitati fizice intense, insa imediat ce ai voie sa faci sport poti incepe acasa executarea unor serii de abdomene. In timp ce bebe doarme ori cand sta singurel in patut 10 minute si isi admira manutele ai timp sa faci 50 de abdomene. O medie de 300 abdomene pe zi duce la schimbari radicale in privinta abdomenului dupa numai o luna de zile. trebuie doar putina vointa.

3. Nu mai manca dupa orele 18.00 si evita alimentele care baloneaza. Abdomenul va fi mult mai plat. Daca cina tarzie va fi evitata si daca mamica alapteaza - lucru care ajuta enorm la topirea grasimilor, burtica isi va reveni mult mai repede.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din