Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sexul in timpul menstruatiei este un subiect tabu. Iata care sunt raspunsurile la principalele intrebari pe care femeile le au despre acest subiect:

Activitatea sexuala in timpul menstruatiei este permisa?
Sexul la menstruatie nu are nici un fel de contraidicatie medicala. Astfel, raman doar barierele legate de prejudecatile si preferintele celor doi parteneri.

Este adevarat ca in timpul menstruatiei dorinta sexuala a femeii este mai puternica?
In cele mai multe cazuri da, explicatia bazandu-se pe schimbarile hormonale. Efectul este mai puternic daca femeia foloseste pilule contraceptive.

Este posibila aparitia unei sarcini in urma contactului sexual din timpul menstruatiei?
Da, deoarece spermatozoizii pot supravietui chiar si 3 zile in corpul femeii. In cazul in care ovulatia se produce mai devreme iar menstruatia dureaza mai mult, sunt sanse ca femeia sa ramana insarcinata in urma unui contact sexual din timpul menstruatiei.

Sangele menstrual dauneaza femeii sau barbatului in timpul contactului sexual?
Nu dauneaza barbatului insa poate reprezenta un impediment de ordin psihologic sau poate genera un disconfort. Nici femeii nu dauneaza, insa in timpul menstruatiei cervixul este deschis ceea ce creste vulnerabilitatea la eventuale infectii. Din acest motiv se recomanda folosirea prezervativului.

Activitatea sexuala din timpul menstruatiei poate deregla ciclul menstrual?
Nu, acest lucru aparand in cazuri extrem de rare.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din