Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Organizarea petrecerii aniversare a copilului la restaurantele tip fast-food este pe cat de populara pe atat de neindicata. Din pacate acest lucru se intampla tot mai des si de la varste foarte fragede (2-3 ani).

Iata 3 motive pentru care ar trebui sa evitati organizarea unei petreceri pentru cel mic la restaurante de tip fast-food:

1. Mancarea complet nesanatoasa, lipsita de nutrienti si vitamine, in schimb plina de zahar, sare, grasimi aditivi cancerigeni si conservanti toxici pentru organismul aflat in dezvoltare. De ce sa oferi copilului tocmai de ziua lui o bomba calorica ce nu ii asigura nimic altceva decat cresterea riscurilor pentru sanatate?!

2. Parintii sunt cele mai importante modele pentru copil. Faptul ca acestia il incurajeaza de buna voie sa frecventeze astfel de locuri si ii dezvolta gusturile si apetitul pentru junk food inca din frageda pruncie este un paradox. Aceste actiuni pot trasa directii greu de schimbat pentru copilarie, adolescenta si chiar viata de adult.

3. Pe langa faptul ca parintii fac rau propriului copil organizandu-i petrecerea intr-un restaurant de tip fast-food, influenta negativa se extinde automat si asupra prietenilor micutului. Daca parintii invitatilor sunt fermi in privinta alimentatiei nesanatoase, sarbatoritul risca sa nu se bucure de compania amicilor sai tocmai de ziua lui.

Deloc de neglijat este si faptul ca periodic apar scandaluri controversate legate de lanturile de magazine de tip fast-food. Lipsa transparentei in privinta provenientei alimentelor utilizate si politica stricta ridica foarte multe semne de intrebare.

Filmulete realizate in abatoarele de pui serviti intr-un lant fast-food si publicate ulterior ne arata modul trist, crud si toxic in care sunt crescuti puii pe care ii servim, lucru care se rasfrange asupra sanatatii noastre.

O noua informatie soc scandalizeaza opinia publica dupa ce mass-media a scris ieri ca in Restaurantele McDonald's au fost descoperite tone de carne de om si cal, in urma unei sesizari depuse de un angajat.

In urma verificarilor efectuate se pare ca in 90% dintre restaurantele anchetate a fost gasita carne de om. Agentul FBI Lloyd Harrison, care a contribuit la ancheta din Oklahoma, a dat o declaratie cutremuratoare: "Cea mai proasta parte e ca acea carne este de copii. Organele umane au fost gasite in mai multe fabrici ai erau prea mici pentru a fi considerate de adult. Este intr-adevar ingrozitor", a declarat acesta, precizând ca ancheta în acest caz este în plina desfasurare. (Stire integrala McDonald's: Vocea Valcii )

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din