MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Rasul copilului are un efect benefic imediat asupra parintilor si a celor din jur. Insenineaza fruntile si aduce bucurie in suflete cu o putere aproape magica, aducand multa energie pozitiva.

Iata insa ca rasul bebelusului este un lucru bun si pentru sanatate:

* In timp ce rade, bebelusul isi exerseaza musculatura. Chicotelile sale, cu cat sunt mai zgomotoase cu atat provoaca o mai intensa gimnastica abdominala. O musculatura tonifiata contribuie la o mai buna deprindere a mersului;

* Rasul face diafragma sa vibreze, masand tubul digestiv, astfel efectele se rasfrang si asupra tranzitului digestiv, contribuind la eliminarea constipatiei;

* Bebelusii care ras des sunt mai bine dispusi pe tot parcursul zilei, eliminand prin ras tensiunea acumulata;Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din