Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Kurtman
Daca esti mamica, trimite-ne povestea nasterii in luna Martie si participi la tragerea la sorti pentru 5 premii oferite de magazinul online Kurtmann. Fiecare premiu consta intr-un Voucher in valoare de 150 lei pe care il poti folosi pentru a cumpara haine de firma: Mango, Zara, Stradivarius si altele. Pentru a vedea toate marcile disponibile, viziteaza magazinul!

5 premii x Voucher cumparaturi 150 lei oferite de:

Cum participi: Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind cat mai multe detalii despre conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere. Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi FORMULARUL.

Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Nu este necesara inregistrarea. Inregistrarea este necesara numai pentru a posta pe Forum.

Cand afli daca ai castigat: La concurs participa toate povestile primite in luna Martie. Tragerea la sorti va avea loc pe 1 Aprilie.

Nu uita sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:
Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook/Kurtmann.ro

Inscrie-te, vei primi un premiu oricum! Fiecare mamica participanta primeste garantat Cadou reviste despre sanatate, frumusete, ingrijire si o carticica pentru copii Pixi Stie Tot. Pentru acest lucru te rugam sa mentionezi la finalul povestii adresa de corespondenta. Informatiile personale vor fi utilizate numai pentru expedierea premiilor si nu vor fi publicate pe site.
* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Multumim tuturor pentru implicare si pentru povestile trimise, toate sunt minunate! Iata castigatoarele celor 5 vouchere alese cu ajutorul Random.org:

Daniela Predescu, Valcea
Andreea Duman, Bucuresti
Lili Nae, Ploiesti
Jianu Mariana Eugenia, Constanta
Florentina Sersea, Ilfov
Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din