Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Daca esti mamica, de 1 Martie te invitam sa castigi unul dintre cele 3 Uscatoare de par Philips!

Cum participi:

Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind cat mai multe detalii despre conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere. Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi FORMULARUL. Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Nu este necesara inregistrarea. Inregistrarea este necesara numai pentru a posta pe Forum.
* Va rugam nu trimiteti decat povesti originale si 100% reale care descriu experienta dumneavoastra personala.

* Nu pot participa la concurs povestile deja publicate.

Premii:

3 Uscatoare par Philips acordate prin tragere la sorti;

Cadouri pentru fiecare mamica:

Fiecare participanta primeste reviste despre sanatate si ingrijire! Pentru acest lucru te rugam sa mentionezi la finalul povestii adresa de corespondenta. Informatiile personale vor fi utilizate numai pentru expedierea premiilor si nu vor fi publicate pe site.

Va multumim tuturor pentru participare! Nu uita sa dai like paginii noastre pe Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai interesante articole si concursuri - Facebook/AmNascutAcolo.ro

Castigatoare: Georgiana Cretu, Alina Costachescu si Gabriela Fartat. Va multumim!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din