MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Daca esti mamica, de Valentine's Day te invitam sa castigi una dintre cele 3 Tablete Evolio Evotab 4!

Cum participi:

Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind cat mai multe detalii despre conditiile de spitalizare, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs experienta din punctul tau de vedere. Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi FORMULARUL. Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Nu este necesara inregistrarea. Inregistrarea este necesara numai pentru a posta pe Forum (vezi mai jos detalii si despre Concursul pentru Forum).

Vor participa la concurs toate povestile trimise pana la 14 februarie inclusiv. Pe 15 februarie se vor anunta castigatoarele pe aceasta pagina.

* Va rugam nu trimiteti decat povesti originale si 100% reale care descriu experienta dumneavoastra personala.

Premii:

3 Tablete Evolio Evotab 4 acordate prin tragere la sorti;

Rezultate concurs:

Fiecare participanta primeste reviste despre sanatate si ingrijire! Pentru acest lucru te rugam sa mentionezi la finalul povestii adresa de corespondenta. Informatiile personale vor fi utilizate numai pentru expedierea premiilor si nu vor fi publicate pe site.

Va multumim tuturor pentru participare!

Castigatoare tablete:

Georgiana Stegarescu, Bucuresti
Clara Romanov, Tulcea
Anca Emilian, Brasov

Toate mamicile participante pot primi reviste despre sanatate si frumusete Cadou. Mamicile care doresc, sunt rugate sa ne transmita adresele la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. (daca nu au transmis deja adresa la finalul povestii).

Va multumim tuturor pentru participare si va invitam pe Forum pentru a castiga premii de 1 Martie!

CONCURS pentru mamicile care posteaza pe FORUM

Fii activa, posteaza pe Forum! INREGISTREAZA-TE!

De 1 Martie cea care va avea cele mai multe postari pe Forum in luna Februarie va fi premiata cu o
1 x Crema profesionala antirid Reference France
sau (la alegere):
 1 x Pachet de produse pentru mama si copil, pachetul contine urmatoarele produse:
Sampon bebe, Cutie detergent automat, Tratament profesional dupa epilare pentru hidratare si eliminarea firelor de sub piele, Carte pentru copii.

Urmatoarele 4 utilizatoare clasate dupa numarul de postari vor primi si ele cadouri!

4 x Carte de colorat sau de citit pentru copii!

Atentie: Nu se iau in considerare postarile non-sens. Va rugam postati la subiect, oferind informatii interesante celorlalte mamici. Va multumim tuturor!

Castigatoare:
Locul 1 - Surima
Carti: AnneMarie, Gherghely, Alina 33, Stefy

Va rugam trimiteti la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. un e-mail cu datele de contact pentru expedierea premiilor (adresa, numar telefon). Va multumim!

Top membriNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din