Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

NST este denumirea Testului fetal non stres. Este vorba despre un test ce se poate efectua dupa saptamana 28 de sarcina. NST este nonivaziv si se efectueaza simplu, fara nici un disconfort pentru gravida.

Se ataseaza o centura in jurul burtii care masoara bataile inimii fetale si contractiile.

Informatiile sunt transmise pe un monitor. Denumirea provine de la faptul ca nu provoaca nici un fel de stres fatului.

Acest test se efectueaza inainte de o operatie cezariana sau ori de cate ori apar alte probleme pe parcursul sarcinii: gravida nu mai simte bebelusul miscandu-se in burtica la fel de mult, sarcina a depasit data probabila a nasterii, sarcina cu risc sau oricare alta problema care il determina pe medic sa considere ca Testul Non Stres este necesar.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!