Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

O femeie de 25 de ani din Mali a nascut nonupleti: ''Bebelusii, cinci fete si patru baieti, si mama sunt in stare buna''. Bebelusii s-au nascut Marti. Cei noua bebelusi, cu doi mai multi decat observasera medicii, sunt toti sanatosi. Proaspata mamica s-a alaturat astfel unui panteon restrans al mamelor de nonupleti.

In momentul in care nasterea a fost aproape, graviduta a fost transportata la maternitate cu elicopterul, autoritatile implicandu-se activ in cazul sau. Femeia a nascut la Maroc.

''Nou-născuții (cinci fete şi patru băieţi) şi mama sunt cu toții în stare bună'', a declarat ministrul Sănătăţii din Mali, Fanta Siby, citată într-un comunicat.

Cisse urma sa nasca sapte copii, potrivit investigatiilor medicale cu ultrasunete efectuate in Maroc si Mali, care nu au depistat doi dintre fetusi.

Toti bebelusii, noua la numar, au fost adusi pe lume prin cezariana.

Nasterea nonupletilor este un eveniment extrem de rar. Din cauza complicatiilor medicale care survin in cazul unor astfel de sarcini unii dintre fetusi nu supravietuiesc.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!