Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Este denumita popular "crusta de lapte" si se caracterizeaza prin aparitia la nou nascuti in zona scalpului sub forma unor coji galbui si grase.

In formele mai accentuate, cojile pot aparea nu numai pe scalp ci si in jurul urechilor sau nasului.

Aceasta afectiune nu are legatura cu igiena si nici nu este o infectie bacteriana. Crusta galbuie reprezinta celulele moarte adunate pe suprafata pielii din cauza unui exces de sebum.

Cauza nu este foarte clara insa medicii presupun ca are legatura cu administrarea de antibiotice in timpul sarcinii si cu insuficienta de biotina, una dintre vitaminele din complexul B cu rol in reglarea glicemiei si a metabolismului.

Pentru a trata dermatita seboreica nu este necesar un tratament anume. Igiena zilnica este suficienta. In scurt timp cojile vor disparea de la sine.

 Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din