Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Tot mai multi copii mici fac carii spre disperarea parintilor care privesc cu tristete cum dintii copiilor isi pierd smaltul si uneori ajung sa se rupa.

Specialistii recomanda ca prima vizita la dentist sa se faca in jurul varstei de 2 ani. Periajul este indicat incepand cu aparitia primului dinte, cu periute speciale adecvate varstei, apa plata sau ceai neindulcit.

Gura trebuie igienizata zilnic.

In prezent aproximativ 20% dintre copii fac prima carie in jurul varstei de 2 ani din cauza alimentatiei si lipsei de igiena. Cariile trebuie tratate chiar daca apar pe dintii temporari iar parintii trebuie sa puna accent pe profilaxie, astfel incat sa evite aparitia altor carii.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din