Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In vreme ce multi parinti isi doresc cu ardoare un copil, un bebelus a fost gasit aseara, aruncat la un tomberon de gunoi. Femeia din Baia-Mare care a gasit bebelusul, l-a luat imediat acasa, l-a spalat si l-a hranit! Ulterior, femeia a anuntat autoritatile la numarul de urgenta 112.

Politia s-a deplasat la fata locului. Femeia a povestit ca aseara la ora 21.00 se afla pe str. Horea cand a auzit intamplator plansete de bebelus venind dinspre tomberoanele de gunoi.

Cand s-a apropiat, a descoperit copilul, invelit intr-o carpa.

Politia a emis un comunicat oficial in legatura cu acest caz:

"Aseară, 04 ianuarie, orele 23.22, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, o femeie a găsit abandonat un bebeluș pe o bucată de material pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că apelanta a găsit bebelușul, l-a dus la domiciliul său, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunțat ambulanța și organele poliție.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare – Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de la rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților. De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice".

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!