Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Atunci cand te uiti pe eticheta unui produs galactagog atat de iubit ca More Milk Plus, poate te gandesti ca pur si simplu combinam cateva plante care sprijina aportul de lapte. More Milk Plus este gandit mult mai complex.

In Statele Unite schinduf-ul este cel mai popular galactagog recomandat de expertii in lactatie pentru a sprijini aportul de lapte. Schinduf-ul a fost folosit ca si aliment secole intregi. Este de asemenea un galactagog, deci este o planta cheie in More Milk Plus.

Desi efectele secundare nu sunt comune, unele mamici constata ca atunci cand iau doze mari de schinduf sub forma de capsula sau pulbere, sufera de gaze si diaree ele sau bebelusii lor.

More Milk Plus a fost conceput avand in vedere doua lucruri importante:

In primul rand, deoarece extractele lichide sunt un preparat de calitate superioara (incapsularea unei plante uscate duce la mai multa oxidare), poti lua o cantitate mai mica, reducand astfel sansele de a te confrunta cu efectele secundare.

In al doilea rand, am inclus doua plante - schinel si fenicul - care echilibreaza frumos efectele schindufului. Schinel-ul si feniculul ambele sunt plante digestive care reduc gazele si diareea. Feniculul este in special o planta digestiva clasica, utilizata ca un preparat anti-colici si anti-arsuri la stomac. Poate ai observat ca este oferit in restaurantele indiene ca ajutor digestiv dupa masa.

Credem in calitatea preparatelor noastre si sinergia plantelor din More Milk Plus, care contribuie la succesul sau, fiind cel mai iubit supliment care sprijina lactatia.

Urmareste-ne pe Facebook & Instagram!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!