MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Specialistii recomanda ca mamicile sa respecte anumite reguli de alimentatie in perioada alaptarii, astfel incat micutii sa beneficieze de cat mai multe substante nutritive si sa evite problemele digestive.

Pestii recomandati sunt: macrou, somon de provenienta buna, sardine, heringi. Pestele se recomanda a se consuma in minim 3 portii saptamanal.

Se recomanda si consumul semintelor: semintele de in, susan si migdale, foarte bogate in vitamine si nutrienti. Semintele de in sunt principala sursa de Omega 3.

Mamica trebuie sa excluda alcoolul si fumatul. Este bine sa evite orice fel de aliment care ar putea sa provoace gaze bebelusului: varza, mazare, fructe in cantitati mari. De asemenea prajeli, grasimi, tocaturi.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din