Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Andreea Florentina Tudose este o romanca stabilita la Londra. Neluand in serios virusul si pandemia, pe 21 mai, cand era insarcinata in 33 de saptamani a participat impreuna cu sotul la un eveniment la care regulile de distantare sociala nu au fost respectate. Acolo s-au infectat 6 persoane, printre care si graviduta romanca. Dupa doar 2 zile cand au aparut primele simptome, a inceput cosmarul. Atat Florentina cat si sotul sau au fost internati. Din pacate, in cazul Florentinei, evolutia virusului nu a fost deloc usoara.

Femeia s-a filmat pe parcursul internarii si a declarat:

Andreea Florentina Tudose: ,,Am avut dureri foarte mari. Zici ca cineva imi trage carnea după mine. Si frisoane. Este groaznica boala asta. Groaznica. Am momente cand cred ca nu mai revin, nu mai ajung acasa.”

Andreea Florentina Tudose: ,,Mi-au zis ca trebuie sa scoata copilul si ca am sanse 50-50 sa traiesc sau sa mor, pentru ca plamanii mei sunt foarte foarte afectati”. Dupa alte cateva zile, lucrurile s-au agravat si Florentina a fost intubata.Pe data de 5 iunie medicii au operat-o iar bebelusul s-a nascut prin cezariana. Florentina a ramas in coma indusa si s-a zbatut intre viata si moarte.

Andreea Florentina Tudose: ,,7 zile de teroare pentru familia mea. Eu nu am stiut nimic. N-as fi fost critic. Nu eram daca nu eram gravida atat de avansat. Atat vreau sa va zic. Stati acasa pentru ca eu am trecut printr-un cosmar oribil si inca trec pentru ca copilul meu e in spital si eu nu pot sa il vad”.

Dupa inca 10 zile de recuperare a fost externata. Medicii care i-au salvat viata au aplaudat atunci cand Florentina a fost condusa la iesirea din spital.

Andreea Florentina Tudose: ,,Va multumesc. Datorita voua eu si copilul meu suntem in viata”. Tatal copilului, sotul Florentinei Tudose a privit momentul din spatele unui geam, fiind in continuare infectat cu SARS-COV2

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!