Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Farmaciile Ana-Maria si AmNascutAcolo.ro au sprijinit medicii din Maternitatea Bucur din Bucuresti, cu masti de protectie si dezinfectanti.

Maternitatea din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan a fost desemnata maternitate exclusiva pentru femeile cu Coronavirus.

Impreuna, dorim sa transmitem tuturor cadrelor medicale, care depun un efort imens in aceasta perioada, sustinerea noastra, respectul si gandurile bune!

Roxana Andreea Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro: "Pe Ilona Purdoiu, Marketing Manager la Farmaciile Ana-Maria am cunoscut-o la Gala Itsy Bitsy, intamplarea a facut sa ne asezam pe locuri alaturate. Am avut o chimie foarte buna si ne-am imprietenit neobisnuit de repede. Astazi, cred ca nimic nu a fost intamplator...datorita acestei "intamplari", medici aflati in prima linie au primit un sprijin consistent. Le multumesc foarte mult Ilonei si intregii echipe de la Farmaciile Ana-Maria, pentru ca nu au ezitat sa se implice atunci cand le-am propus. Recomand tuturor reteaua de Farmacii Ana-Maria, sunt convinsa ca au aceeasi empatie si fata de clientii lor, dar si de societate in general."

Demersul nu ar fi fost posibil fara sustinerea primita din partea domnului Director Marian Petcu, administratorul Farmaciilor Ana-Maria, caruia ii multumim in mod deosebit!

Iata lista Farmaciilor Ana-Maria din Bucuresti, Ilfov si Dambovita AICI.

Farma Ana Maria LogoFarmaciile Ana-Maria: "
Am intrat pe piata farmaceutica in anul 1991 pornind de la o viziune moderna asupra conceptului de farmacie si asupra a ceea ce ar trebui sa insemne aceasta in contexul mediului de sanatate din Romania si a unei piete aflate in continua dezvoltare."

Va invitam sa aflati mai multe de pe site-ul FarmaciaAnaMaria.ro

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!