Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ziua Femeii a fost marcata de Radio Itsy Bitsy cu un eveniment de conectare si empowerment, care a purtat numele unei super campanii:
"Femei care inspira".

Campania a strans pe site-ul FemeiCareInspira.ro multe motive de bucurie, care au devenit, mai departe, sursa de inspiratie pentru alte femei.

Campania "Femei care inspira" este despre tine, despre noi si despre toate femeile. Dar mai ales despre cum ne putem sustine reciproc, pentru a fi mai fericite.

Pe https://femeicareinspira.ro/empowerment/ puteti gasi inspiratie pentru momentele de fericire sau puteti impartasi motivele voastre si deveni astfel parte din expozitia "Femei care inspira"!

89436054 148579716707054 9141101431493754880 o


Evenimentul s-a desfasurat Sambata 7 martie si a debutat cu un moment artistic plin de emotie, sustinut de Anamaria Balan, pe acordurile de chitara ale Lucianei Parvan.

Seara a continuat cu povesti ca intre prietene, la un pahar de vin, si ulterior cu vizionarea filmului "10 zile fara mama", o comedie plina de intamplari inspirationale, care au facut audienta sa realizeze cat de importanta este familia si cum micile dificultati pot aduce, de asemenea, momente de fericire.

ItsyBitsyAmNascutAcolo.ro a transmis live pe pagina de Facebook inceputul momentului artistic.

Roxana Andreea Rusu, psihopedagog si fondator AmNascutAcolo.ro:

"M-am bucurat sa particip la un eveniment atat de expresiv si pozitiv. Ideea campaniei m-a inspirat sa invit alaturi de mine o doamna speciala, care mi-a fost mentor in cariera didactica, doamna Profesor Stana Martac. De Ziua Femeii, Radio Itsy Bitsy ne-a readus aminte cat de mult putem conta noi femeile, una pentru cealalta."


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!