MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr.Nicolae Robanescu, au primit in dar un cazan, dupa ce nu au avut apa calda si caldura pentru perioade mai mari de 3 zile luna trecuta din cauza RADET.

Spitalele au impreuna peste 400 de copii internati.

Cazanul a fost donat de Asociatia Daruieste Viata, cea care construieste exclusiv din donatii primul spital de oncologie si radioterapie pentru copii, din Romania.

Cazanul donat are capacitate mare si a ajuns la Spitalul Marie Curie pe data de 19 noiembrie, avand nevoie de cel putin 10 zile pentru a fi pus in functiune.

Cazanul va asigura accesul la apa calda si caldura pentru ambele spitale, care au instalatie comuna.

”Spitale de copii din capitala nu au apa calda. Pentru ca RADET”, a scris Oana Gheorghiu co-fondatoare a asociatiei, pe Facebook.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!