Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Alocatiile pentru copii se dubleaza! Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Prezenta lege intra in vigoare din 2020, mai exact de la data de 1 a primei luni care urmeaza dupa luna in care se publica in Monitorul Oficial.

www.AmNascutAcolo.ro - mii de mamici au povestit cum au nascut, scrie si povestea ta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. si noi o vom publica! Pentru timpul acordat primesti un Cadou. Datorita tie, gravidele sunt mai informate cu privire la nastere, maternitati si medici, multumim!

Noile sume majorate pentru alocatiile copiilor vor fi:

* pentru copii cu varsta intre 0 si 2 ani (pana la 3 ani in cazul copiilor cu handicap), alocatia va fi de 600 lei;
* pentru copii cu varsta intre 2 si 18 ani, alocatia va fi de 300 lei;
* pentru copiii cu handicap, cu varsta intre 2 si 18 ani, alocatia va fi de 600 lei;

UPDATE: „Proiectul de lege a ajuns la mine si are termen de promulgare 18 ianuarie. La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea inca se afla in analiza si in asteptarea unor lamuriri suplimentare din partea Guvernului”, a spus presedintele.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!