MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Deschiderea oficiala a primului magazin Steiff din Bucuresti a avut loc pe 12 aprilie 2019. Situat in inima orasului, magazinul Steiff prezinta o varietate de jucarii de plus, precum si hainute la moda pentru bebelusi si copii, intr-un spatiu de 100 de metri patrati.

Ionut si Adrien Casuneanu, proprietarii companiei Magna Design - reprezentant Steiff exclusiv in Romania, impreuna cu Ralf Fahrig - Steiff Area Sales Manager Europe au taiat panglica rosie, simbolizand noul inceput al unei povesti de succes pe piata romaneasca.

La evenimentul care s-a dovedit a fi un succes, au participat VIP-uri, jurnalisti, influencers din social-media, prieteni si vizitatori.

Planurile Steiff pentru urmatorii 3 ani sunt de a continua extinderea pe piata locala din Romania cu un al doilea magazin, ce va fi deschis in Baneasa Shopping City Mall, pentru a fi mai aproape de clienti.

In plus, cel mai ambitios obiectiv este de a depasi granitele si de a deschide primul magazin Steiff in Chisinau, Moldova.

Echipa Steiff este nerabdatoare sa va intalneasca in magazinul din Bucuresti, raspunzand cu proptitudine fiecarui client, in conformitate cu filozofia Steiff. Cel mai simpatic membru al echipei este Stedy Teddy, care a cucerit deja inimile parintilor din Romania.

Compania Magna Design SRL este distribuitorul si vanzatorul oficial al pufoaselor produse Steiff in Romania. Va invitam sa vizitați magazinul Steiff din Bucuresti, strada Pictor Constantin Stahi nr.1, sau online pe www.steiff.ro

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din