Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Doamna Aryana Zaher a povestit astazi experienta halucinanta pe care a trait-o alaturi de fiica sa la spitalul de stat Grigore Alexandrescu din Bucuresti:

"13.04.2019 - Se trezeste copilul meu cu febra o imbrac si plec cu ea la spitalul Grigore Alexandrescu ,ajung cu ea mi se spune ca trebuie sa i se ia testul de gripa curgandui nasul...ok ..vine o asistenta nu prea prietenoasa cu copii ii ia testul din prima nara apasand pe bat si impingand de el cat a putut ea , copilul meu avand narile f mici si o intreb de ce nu puteti lua doar putin?

57034798 133016094446946 2313639289683968000 nNu pot ca trebuie din ambele si de sus de tot, bineinteles la a doua nara i se rupe batul si ramane o bucata destul de mare din el suspendat in nasul copilului, ii spun haideti sa il tragem repede sa nu traga nasul!

Nu,Nu! Trebuie sa vina de la ORL sa il scoata, bineinteles cand a ajuns de la ORL batul nu mai era, se creeaza panica timp de 30 de minute copilul este chinuit, se cauta batul, ii porneste sangele pe nas, se da si concluzia trebuie sa ii facem anestezie totala pentru a ii putea cauta batul cu camera peste tot!

Asteptam 1 ora, vine doamna anestezista cu niste foi in mana si imi spune trebuie sa semnati ca sunteti de acord cu anestezia totala avand riscuri de complicatii mult mai mari fiind racita si facand febra!! Ce riscuri cat la suta??? 50% complicati la inima, plamani! Nuu clar nu!

Nu semnez asa ceva nestiind daca copilul meu mai iese de acolo, eu am venit cu copilul doar pentru o reteta nu ii pot face asa ceva !!!

Ok daca nu acceptati batul poate ajunge la plamani si moare, dumneavoastra stiti ce alegeti! Adica ?? Nu am de ales in niciun fel doar sa semnez? Da! Si sa fiti mai calmi, sunteti niste parinti foarte panicosi si exagerati, la noi vin copii si cu elicopterul pe jumate morti si i-am inviat. Poftim???!

Dar eu nu am venit copilul asa, ati spus ca are doar un rosu in gat! De ce si pentru ce sa suporte astea? Intr-un final pleaca cu ea in sala de operatie, copilul urland sa nu o las singura, nu ne-a ramas decat sa ne rugam sa iasa copilul nostru de 2 ani si 4 luni cu bine, trec 40 de minute niciun semn, fiecare minut simteam cum mi se scurg puterile ca numai rezist, rog o asistenta ,,Va rog intrati sa vedeti daca este bine fetita mea “,dar aveti doamna rabdare cand va fi gata o va aduce, intr-un final iese cu ea pe brate cu sange la nas la gurita, nu va speriati ca ii va mai curge sange si va fi asa molesita toata ziua, iar batul sa stiti ca nu l-am gasit!

Ne-a bagat intr-un salon intre timp fata plangea continu si ne arata la branula ca o doare sun la numarul pe care il lasase sa sunasem pebtru orice problema am tot sunat si am spus, vine o asistenta si spune i-am pus branula foarte bine este ea foarte rasfatata si nu suporta nimic, lasati nu o scot ca poate mai este nevoie de tratament ceva sa nu mai punem alta, dar o doare ..nu lasati ...ajungand cu ea acasa si dand vata jos am vazut vena era sparta!

Dupa 4 ore vine cu biletul de invoire haideti ca trebuie sa semnati biletul ca normal trebuie sa va externam maine dar nu are rost sa va mai tinem pana maine ..plecam acasa cu copilul cu intrebari fara raspuns ....mi-a plans copilul toata noaptea si astazi am vrut sa merg la alt spital ca acolo nu mai am incredere si imi este frica si mi s-a spus mergeti inapoi unde s-a intamplat totul...???????????????? in ce lume traim??? Aveti grija pe mana cui ajung copii vostri !"
(Sursa: facebook Aryana Zaher)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din