Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Deputatul Ovidiu Raetchi a propus proiectul de lege care astazi a fost adoptat de Senat si care prevede amenzi intre 100 si 2000 lei pentru persoanele care evacueaza mamele care alapteaza un copil de pana la 24 de luni si pentru persoanele care refuza sa presteze servicii unei mame care alapteaza.

Amenzile se aplica inclusiv in spatiile deschise, publice. Sanctiunile se pot aplica atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

Faptele prevazute si sanctionate constituie discriminare si incalcarea dreptului la hrana pentru copii.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din