MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pompierii din cadrul ISU Hunedoara au publicat mai multe imagini de la locul unui accident rutier petrecut pe drumul care face legatura intre Deva si complexul de agrement Caprioara, pentru a scoate in evidenta importanta scaunelor auto pentru copii si a centurilor de siguranta.

O mama impreuna cu cei doi copii ai sai se aflau in masina care s-a rasturnat pe plafon aproximativ 10 metri intr-o rapa adanca. Unul dintre cei doi copii este un bebelus in varsta de doar 6 luni.

Bebelusul era prins in scaunul auto special, de tip scoica. Celalalt copil in varsta de 14 ani si mama lor erau prinsi in centurile de siguranta, fiind pozitionati cu capul in jos in momentul sosirii echipajelor de interventie.

Pompierii au decuplat bornele bateriei pentru a preveni izbucnirea unui incendiu si au extras in siguranta cele 3 persoane, constatand ca datorita centurilor si a scaunelului auto, nu s-au accidentat si nu prezinta nici macar o zgarietura.

Respectarea masurilor de preventie le-a salvat viata si a evitat producerea unei tragedii.

Foto: ISU HunedoaraNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din