Agenda Bio – editie de toamna in gradina

 

Va invitam sa ne bucuram de soarele bland de Septembrie in curtea si gradina minunatei locatii Casa Universitarilor Bucuresti. Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine si familia ta!

Ne dorim sa cunosti o stare de bine general, iar pentru asta venim in sprijinul tau cu zeci de produse naturale, bio si terapeutice, servicii si metode de a iti pastra sau imbunatati sanatatea.

Dar pe langa sanatatea fizica, extrem de importante sunt si sanatatea mentala, echilibrul interior, limpezimea si energia. De aceea, in cadrul evenimentului reunim specialisti din diverse domenii si activitati, cu scopul de a va vorbi despre diferitele metode prin care sa atingeti starea de bine.

Conferintele si seminariile sustinute de acestia sunt incluse in pretul biletul de intrare la eveniment si sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic sa afle cat mai multe informatii utile.

Zona de targ reuneste peste 50 de participanti care isi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale si bio, de la cosmetice si produse de curatenie a casei, produse alimentare si aparaturi speciale, pana la jucarii si articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

La aceasta editie avem o serie de activitati noi pentru cei mici, care sunt concentrate pe latura afectiva, trainerii sunt acolo sa-i ajute sa aiba o dezvoltare emotionala cat mai armonioasa:

• Atelier de mindfulness – este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani si prin intermediul acestuia se cultiva capacitatea de atentie, se imbunatateste calitatea somnului si este redusa anxietatea (in paralel se desfasoara un seminar, pentru parinti, despre schimbarile care apar la varsta adolescentei)
• Atelier despre emotii – ii ajuta pe copii sa-si descopere si inteleaga emotiile
• Atelier growing with music – are ca scop trezirea interesului copiilor fata de limba engleza, prin jocuri si cantecele

Pentru participare este necesara completarea unui formular de inscriere. Fiecare formular se gaseste pe site, in articolul aferent atelierului.

Alte modalitati distractive de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia sunt si cele sase ateliere permanente cu tematici diferite: decorare cu particule de marmura, colorare pe planse de catifea – Colorvelvet, pictura pe apa, olarit, reciclare creativa, picture pe cani din sticla.

Stiati ca piesele de teatru ii stimuleaza intelectual pe copii? Acestea le dezvolta memoria, atentia si concentrarea si sunt foarte amuzante. Echipa Juxi Magic ne-a pregatit Sambata 16 Septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel si colorat.

Va asteptam la Agenda Bio, editia a 6-a, Sambata si Duminica, 16-17 septembrie 2017, la Casa Universitarilor Bucuresti, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Gradina Icoanei, doua strazi in spatele cinematografului Patria) intre orele 10:00 si 20:00.

Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, insa copiii pana in 14 ani pot intra Gratuit. Biletul include accesul in zona de targ, in zona de seminarii si conferinte, si include degustari si testari de produse.

Mai multe detalii gasiti:
Ateliere permanente
Program seminarii si conferinte incluse in bilet
Event Facebook

Data publicarii: Luni 4 Septembrie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook