MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Va prezentam un reportaj care ne arata cum decurge o nastere naturala la care taticului ii este permis sa asiste. Bebelusul nascut natural este o fetita sanatoasa cu greutatea la nastere de 3600 grame si lungimea de 52 de cm.

Scorul Apgar obtinut de bebelus la nastere a fost de 9-10 puncte. Durata contractiilor a fost de 8 ore si a expulziei de 20 de minute. bebelusul a fost aplicat la piept in primele 30 de minute, iar starea proaspetei mamici este buna.

Taticul a incurajat-o pe mamica pe tot parcursul travaliului, fiindu-i permis accesul in sala de nastere.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din