MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Serialul de desene animate "Doctorita Plusica" (Doc McStuffins) este unul dintre cele mai iubite si urmarite, fiind difuzat din 2012 pe canalele tv pentru copii Disney si Disney Junior.

Eroina principala a serialului este o fetita de culoare, motiv pentru care serialul a fost foarte apreciat in lumea intreaga pentru viziunea liberala. Iata ca acum producatorii anunta o aparitie cel putin surprinzatoare si controversata.

Disney a produs un episod in care sunt integrate doua doamne, o doamna alba si o doamna de culoare, ce formeza un cuplu de lesbiene. Cuplul de lesbiene are doi copii. Episodul este denumit "Emmergency Plan", iar familia formata din cele doua lesbiene si cei doi copii se confrunta cu un cutremur de pamant.

Mai mult decat atat, vocile celor doua lesbiene sunt cele ale unor actrite care in viata reala formeaza un cuplu: Wanda Sykes si portia de Rossi.

Episodul in care apare cuplul de lesbiene va fi difuzat si in Romania.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din