Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Va invitam sa urmariti o compilatie deosebit de emotionanta. Filmuletul surprinde primele momente dupa ce are loc nasterea, in care femeile isi tin pentru prima data in brate bebelusul.

Este un filmulet realizat de BirthBecomesHer.com in onoarea mamelor din lumea intreaga. Nasterile suprinse in imagini au loc natural, unele chiar in locuinta proprie. Puteti vedea si nasteri asistate din maternitati, dar si nasteri in apa.

Video de aproape 4 minute ne arata cat de special este momentul in care un copil este adus pe lume.Aceste momente magice al nasterii surrprinse in filmulet trezesc in sufletele celor ce privesc cele mai minunate si pure sentimente de iubire.


Credit foto video: BirthBecomesHer.com

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din