MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Medic ginecolog din Hunedoara catre tatal unui nou-nascut: "Iti dau sicriu, bani...eu ma ocup de pomana". Doctorul este acuzat de parinti de malpraxis dupa ce a lasat-o pe mamica sa nasca natural doar cu moasa, desi trebuia sa ii faca cezariana.

Pe data de 19 Iunie 2017, Corina Nedelca s-a internat in spital pentru nastere. Alaturi de sotul sau isi faceau planuri de viitor ca oricare familie. Insa doar cateva ore au fost de ajuns ca sa le schimbe viata.

Femeia a nascut dupa un travaliu chinuitor de 12 ore, fara medic, lasata doar cu moasa.


In urma acestei neglijente din partea medicului, nou-nascutul a fost diagnosticat in primele ore dupa nastere cu hemoragie cerebrala, starea lui de sanatate fiind grava. Parintii l-au acuzat pe medic si i-au cerut explicatii. Discutia a fost inregistrata de tatal copilului si este halucinanta.

Medicul ginecoloc recunoaste in inregistrarile audio ca era necesara cezariana si le propune parintilor sa "nu ii faca rau" oferindu-le in schimb bani pentru inmormantare, sicriu si pomana, in cazul in care nu fac public cazul.

Remus Nedelca, tatal copilului, a declarat pentru Digi 24: „Care parinte ar fi stat linistit sa i se spuna in fata: "Eu la copilul tau ii dau sicriu, ii dau masina mortuara sa ti-l aduca de la Timisoara, iti platesc preot pentru slujbe”.

Corina Nedelcu, mama copilului, a declarat pentru Digi 24: "Atat imi doresc. Sa nu mai profeseze. Sa nu mai nenoroceasca alta familie”.

Bende Barna, director medical al Spitalului Municipal Hunedoara a declarat: "Din punct de vedere etic? Eu stiu? Normal ca au dreptate parintii in ceea ce spun”.

Medicul ginecolog acuzat nu a putut fi contactat si nu si-a exprimat un punct de vedere. El a intrat in concediu medical pentru ca, potrivit Digi 24, sufera de o boala incurabila.

In acest caz s-a deschis o ancheta de catre conducerea spitalului.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din