Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sute de mamici din toata tara au fost inselate pe internet, prin intermediul retelei de socializare Facebook. Se pare ca o doamna din judetul Gorj a postat pe mai multe grupuri anunturi de vanzare pentru pampersi, servetele umede, lapte praf si detergenti, la preturi mici, mult sub nivelul pietei.

Mamicile care au dorit sa profite de aceste oferte de nerefuzat au facut platile si ulterior au constatat ca nu primesc nimic.

Mai mult decat atat, vanzatoarea "disparea" nemaiputand fi contactata, cel mai probabil din cauza functiei "block" pe care o activa pentru persoanele care faceau plata produselor comandate.

Potrivit Ziare.com, doamna care a postat aceste anunturi se numeste Ecaterina Mihaela Gurbet si este din Targu Jiu judetul Gorj, iar contul in care se faceau platile era personal.

Dintre zecile poate chiar sutele de mamici inselate doar una a mers la Politie si a depus plangere. Restul inca mai incearca sa o gaseasca pe doamna "afacerista" pe grupurile de mamici de pe Facebook pentru a-si recupera sumele.

Din fericire Politia a demarat o ampla ancheta aflata momentan in desfasurare. Pagubele se ridica la cateva sute de mii de euro, bani achitati de mamicile pacalite in urma postarilor inselatoare din grupurile de parinti de pe Facebook, pentru care nu au primit nimic in schimb.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!